Meny

IndiSpice Oslo - Meny

IndiSpice Oslo

Kjøttretter

  • Fenugreek Chicken - 259,-
    Kyllingfilet kokt i bukkehornkløver, cashewnøtter og kremet saus.
  • Chicken Tikka Masala - 259,-
    Biter av stekt marinert kylling (kylling tikka) i masala løk, nøtter og krydret curry.
  • Butter Chicken - 259,-
    Kylling tikka kokt i tomat, cashewnøtter og smør curry.
  • Chicken Malabar - 265,-
    Kyllingfilet tilberedt i kokos, sennep og curryblader saus.
  • Prawn Hyderabadi - 269,-
    Tigerreker kokt i løk, ingefær, sort pepper og fersk koriander saus.
  • Hiran Palak - 320,-
    Dåhjort tilberedt i spinat, fløte og hvitløksaus.
  • Lam Korma - 269,-
    Lam kokt i kremet og cashewnøtter curry og pyntet med pistasj.
  • Lam Rogan Josh - 269,-
    En populær indisk lammerett fra Kashmir. Lam tilberedt i aromatisk krydret saus.
  • Lam Bhuna Masala - 269,-
    Benfritt lam kokt med hjemmelaget garam masala, løk, tomat, hvitløk og ingefær på lav varme.
  • Rara Ghost - 275,-
    Himachali lam curry. Lam biter og lammedeig kokt i koriander, kanel, nellik, bay leaf, løk og tomatsaus.

Tandoori

  • Chicken Angara Tikka - 269,-
    Kylling marinert i rødbeter, rød chili, garam masala og yoghurt.
  • Chicken Lasuni Tikka - 265,-
    Benfri kylling marinert i hvitløk, koriander, yoghurt og grønn chili.
  • Laziz Malai Chicken Tikka - 249,-
    Benfri kylling marinert i hjemmelaget krem, bukkehornkløver og cashewnøtter.
  • Lam Balbosti Tikka - 289,-
    Lam først marinert i ingefær og hvitløk deretter i yoghurt, spisskummen og garam masala.
  • Mint Prawn Tikka - 275,-
    Grillet tigerreker marinert i mynte, lime og tyrkisk yoghurt.
  • Mix Grill - 275,-
    Assortert utvalg av forskjellige tandoori biter.
  • Fallow Deer Tikka - 325,-
    Dåhjort marinert i yoghurt, sennepsfrø og curryblader.

Småretter

  • Pappadoms - 45,-
    Friterte spisskummen poppadoms, servert med mynte yoghurt og løksalsa.

Forretter / Aperitizers

  • Street Food Fusion - 120,-
    Samosa, Aloo tikki og Panipuri (semulina baller fylt med krydret saus) servert med tamarind, mynte og yoghurt.
  • Panir '65' - 129,-
    Panir biter marinert i chili pulver, curryblader og sitron.
  • Crispy Chicken - 135,-
    Kylling marinert i gram mel, salt og pepper servert med majones.
  • Chilli Prawn - 139,-
    Tigerreker kokt i søt chilisaus med ingefær, hvitløk og soyasaus.
  • Dayalan Shami Kabab - 139,-
    Lammedeig belagt i linsemel, kanelpulver og fersk koriander.

Vegetarretter

  • Achari Aloo Gobhi - 239,-
    Poteter og blomkål tilberedt med løk, grønn chili, ingefær og krydder.
  • Methi Matar Malai - 239,-
    Grønne erter kokt i bukkehornkløver, cashewnøtter og kremet saus.
  • Palak Panir - 239,-
    Hjemmelaget ost tilberedt i spinat, ingefær, hvitløk og heeng masala.
  • Kadahi Panir - 239,-
    Hjemmelaget indisk panir kokt i aromatisk masala saus med paprika og løk.
  • Makhni Panir - 239,-
    Panir kokt i tomat, cashewnøtter og smør curry.
  • Dal Makhni - 219,-
    Svarte linser tilberedt i tomat, ingefær og fløte.
  • Dal Tadka - 219,-
    Gule linser kokt i indiske krydder og tilsatt tadka (en sautert blanding av spisskummen, tomat og chili).
  • Channa Masala - 219,-
    Punjabi stil kikerter kokt i garam masala tomat og løksaus.

Barnemeny

  • Chicken Korma - 160,-
    Kylling kokt i aromatisk kryddersaus med nøtter og krem.
  • Chicken Tikka - 160,-
    Marinert grillet kylling. Serveres enten med ris eller pommes frites.

Nanbrød

  • Tandoori Nan - 55,-
    Gjæret brød med smør.
  • Garlic Nan - 60,-
    Gjæret brød med hvitløk og koriander.
  • Peshawari Nan - 60,-
    Gjæret nan fylt med rosiner, nøtter (mandler og cashew) og kokos.
  • Haryali Nan - 60,-
    Gjæret nanbrød fylt med fersk koriander, løk og ost.
  • Tandoori Roti - 40,-
    Ugjæret brød.

Tilbehør

  • Raita - 59,-
  • Ekstra Saus - 65,-
  • Ekstra Ris - 45,-
  • Chutney Plater - 49,-
  • Salat - 65,-

© 2024 IndiSpice Oslo. Alle rettigheter forbeholdt.

Allergens: C: Celery/Celery | Cr: Crustaceans/Shellfish | E: Eggs/Eggs | F: Fish/fish | G: Gluten (wheat) | L: Lupine | M: Milk/Milk | Mo: Mollucs/mollusks | S: Mustard/mustard |N: Nuts (cashew) | P: Peanuts/Peanuts | See: Sesame/Sesame | So: Soy | Su: Sulphites/sulfites. Although the different dishes contain some of these allergens, some of the dishes can prepared without allergen ingredients. Traces of allergens may occur. Please make us aware of any allergies.