Julebord i Oslo: En Unik Opplevelse hos Indspice

04.07.2024

Er du lei av de tradisjonelle julebordene med pinnekjøtt og ribbe? Ønsker du å gi dine kolleger eller venner en julebordopplevelse de sent vil glemme? Da bør du definitivt vurdere Indspice for ditt neste julebord i Oslo!

En Smaksreise til India midt i Juletiden

Indspice, kjent som en av de beste indiske restaurantene i Oslo, tilbyr en spennende vri på det tradisjonelle norske julebordet. Her kan du og dine gjester nyte en festmåltid som kombinerer det beste fra indisk matkultur med norske juletradisjoner.

Julebordmenyen hos Indspice

Indspice har skreddersydd en julebordmeny som vil imponere selv de mest kresne ganer. Her er noen høydepunkter:

  1. Velkomstdrink: En krydret version av gløgg, inspirert av indisk masala chai.
  2. Forretter: Et utvalg av indiske småretter, inkludert samosas og pakoras med en juleinspirert tvist.
  3. Hovedretter: Valg mellom tradisjonelle indiske retter som butter chicken og lam rogan josh, samt spesiallagde fusion-retter som "Jule Tikka Masala" med reinsdyrkjøtt.
  4. Desserter: Indiske søtsaker blandet med norske julefavoritter, som gulab jamun med multebær.

Atmosfære og Omgivelser

Indspice har skapt en unik atmosfære som blander indisk luksus med norsk julekoselig. Restauranten er pyntet med en kombinasjon av tradisjonelle norske juledekorasjoner og fargerike indiske ornamenter. Den varme belysningen og den behagelige bakgrunnsmusikken skaper en perfekt ramme for en hyggelig kveld.

Kapasitet og Fasiliteter

Indspice kan håndtere både små og store grupper for julebord. Restauranten har flere private rom for mindre grupper, samt et stort hovedområde som kan ta imot opptil 100 gjester. For større arrangementer kan hele restauranten leies ut.

Beliggenhet og Tilgjengelighet

 Plassert sentralt i Oslo, er Indspice lett tilgjengelig med offentlig transport. Det er også gode parkeringsmuligheter i nærheten for de som foretrekker å kjøre.

Prisalternativer

Indspice tilbyr flere prisalternativer for julebord, noe som gjør det mulig for både små bedrifter og større selskaper å finne noe som passer deres budsjett. Prisene inkluderer vanligvis en treretters middag, velkomstdrink, og kaffe/te.

Tilleggstjenester 

For å gjøre julebordet enda mer spesielt, tilbyr Indspice flere tilleggstjenester:

  1. Cocktailkurs: Lær å lage indisk-inspirerte cocktails.
  2. Matlagingsdemonstrasjoner: Se mesterkokker i aksjon og lær noen indiske matlagingstricks.
  3. Kulturelle innslag: Mulighet for indisk dans eller musikk for å skape ekstra stemning.

Bærekraft og Lokaleproduserte Ingredienser

Indspice er opptatt av bærekraft og bruker så langt det er mulig lokale, norske ingredienser i sine retter. Dette gir ikke bare ferskere mat, men støtter også lokale produsenter.

Allergier og Dietiske Behov 

Indspice er kjent for sin fleksibilitet når det gjelder å imøtekomme ulike dietiske behov. Enten du er vegetarianer, veganer, eller har spesifikke matallergier, vil kjøkkenet gjøre sitt ytterste for å tilpasse menyen.

Booking og Planlegging

For å sikre deg den perfekte datoen for ditt julebord, anbefales det å booke tidlig. Indspice tilbyr gratis konsultasjoner for å hjelpe deg med å planlegge det perfekte julebordet for din gruppe.

Kundeomtaler

Tidligere gjester roser Indspice for deres unike tilnærming til julebord. Mange fremhever den gode maten, den hyggelige atmosfæren, og det oppmerksomme personalet som nøkkelfaktorer for en vellykket kveld.

Konklusjon

Hvis du ønsker å gi dine kolleger eller venner en julebordopplevelse utenom det vanlige, er Indspice det perfekte valget. Med sin unike blanding av indisk matkunst og norske juletradisjoner, sentrale beliggenhet i Oslo, og fleksible alternativer for grupper av alle størrelser, lover Indspice en julebordfeiring som vil bli husket lenge.

Så hvorfor ikke prøve noe annerledes i år? Book ditt julebord hos Indspice og gi dine gjester en smaksopplevelse de sent vil glemme. God jul og velbekomme!