Hovedretter


                      TASTING MENU

      Len deg tilbake og la oss sette sammen et måltid for deg!

       Må velges av alle på bordet.

     Siste bestilling 21:45 (20:45 på Søndag)

     475,- per person



RETT FRA TANDOOR / FROM THE TANDOOR


11. TANDOORI CHICKEN TIKKA (M, N)

Benfri kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder.

Boneless chicken marinated in yoghurt, lemon juice and spices.

245,-


12.CHICKEN LASUNI TIKKA (M, N)

Benfri kylling marinert i hvitløk, yoghurt og grønn chili.

Boneless chicken marinated in garlic, yoghurt and green chilli.

245,-


13. MURG MALAI KABAB (M,N)

Benfri kylling marinert i Indisk hjemmelagt fløte og Cashew nøtter.

Boneless chicken marinated in homemade cream and cashew nuts.

249,-


14..ADRAKI LAM TIKKA (M, N)

Lam først marinert i ingefær og hvitløk deretter i yoghurt, kummen og ´garam masala´.

Lam first marinated in ginger and garlic then in yoghurt, cumin and ´garam masala´.

255,-


15. PEPPERMINT PRAWN TIKKA (M, N,SK)

Grillet tigerrekker marinert i mint, lime og tyrkisk yoghurt.

Tiger prawns marinated in mint, lime and Turkish yoghurt.

249,-


16. TANDOORI MIX GRILL (G, M, N, SK)

Assortert utvalg av forskjellige tandori biter.

Combination platter consisting of different tandoori items.

259,-


17. SEASONAL GRILL

Spør betjening hva er i kjøkken idag.

Ask service what is available in the kitchen.


IKKE VEGETARISKE KURRIER / NON VEGETARIAN CURRIES

21. PEPPER CHICKEN CURRY (M, N)

Kylling tilberedt i en fyldig og smakfull saus rikelig med svart pepper og rødvin.

Chicken prepared in delicious black pepper and red wine sauce.

239,-


22. CHICKEN TIKKA MASALA (M, N)

Biter av stekt marinert kylling (kylling tikka) i masala løk, nøtter og krydderet curry.

Chunks of roasted marinated chicken (chicken tikka) in masala onions, nuts and spiced curry.

239,-


23. BUTTER CHICKEN (M, N)

Marinert kylling biter i tomat, fløte, cashewnøtter og smør curry.

Chicken tikka cooked in tomato, cashew nuts and butter curry.

239,-


24. CHICKEN MALABAR(S)

Kyllingfilet tilberedt i kokos, sennep og curryblader saus.

Chicken cooked in grated coconut, mustard and curry leaves sauce.

239,-


31. PRAWN KADAHI (SK, M, N)

Tigerrekker kokt i paprika, løk, ingefær og fersket koriander saus.

Tiger prawns cooked in onion, capsicum, tomato, ginger and fresh coriander leaves sauce.

249,-


41. LAM PALAK (M, N)

Lam kokt i deilig, fersket spinatblader, krem og ´Garam masala´.

Lamb cooked in delicious fresh spinach leaves with cream and Garam masala.

249,-


42. LAM KORMA (M, N)

Lam kokt i kremet og cashenøtter curry og pyntet med rosiner og pistasj.

Lam cooked in creamy and cashew nuts curry and garnished with raisins and pistachio.

249,-


43. ROGAN JOSH (M, N)

En populær indisk lammerett fra Kashmir. Lam tilberedt i aromatiske krydret saus.

A popular dish from Kashmir. Lamb prepared in an aromatic spicy curry.

249,-


44. LAM BHUNA MASALA (M, N)

Benfri lam kokt med hjemmelaget Garam masala, løk, tomat, hvitløk og ingefær på lav varme.

Tender lamb cooked on low heat with homemade garam masala, onions, tomatoes, ginger and garlic.

249,-


45. RARA GHOST (M)

Himachali mutton curry. Lam biter og lammedeig kokt i Koriander, kanel, nellik, Bay Leaf, løk og tomat saus.

Himachal style Mutton curry. Lam chunks and minced lam cooked in Coriander, cinnamon, cloves, Bayleaf and onion tomato gravy.

255,-


VEGETARISKE KURRIER / VEGETARIAN CURRIES

51. ACHARI ALOO GOBHI VEGAN

Poteter og blomkål tilberedt med løk, grønn chili, ingefær og krydder.

Potatoes and cauliflower prepared in onions, green chillies, ginger and spices.

219,-


52.PALAK PANIR (M, N)

Hjemmelaget ost (Panir) kokt i spinat, ingefær, hvitløk og `heeng masala`.

Homemade cheese prepared in spinach, ginger, garlic and ´heeng masala`.

219,-


53. KADAHI PANIR (M, N)

Hjemmelaget ost (panir) kokt i aromatisk masala saus med paprika og løk.

Homemade Indian panir cooked in aromatic masala sauce with capsicum and onions.

219,-


54. DAL MAKHNI (M)

Svarte linser tilberedt i tomat, ingefær og fløte.

Black lentils prepared in tomato, ginger and cream.

199,-


55. DAL TADKA VEGAN

Gulelinser kokt i krydder og tilsatt <<tadka>>, en sautert blanding av spisskummen, løk, tomat og chili.

Yellow lentils cooked in Indian spices and added `tadka, ` a sauteed mixture of cumin, tomato and chilli.

199,-


56. CHANNA MASALA VEGAN

Punjabi style kikkerter koket i garam masala, tomat og løk saus.

Punjabi style chickpeas cooked in garam masala tomato and onion sauce.

199,-


BARNEMENY / KIDS MENU

61.CHICKEN KORMA.(M,N)

Kylling kokt i en aromatisk krydder saus med nøtter og krem.

Chicken cooked in an aromatic sauce with nuts and cream.

130,-


62.CHICKEN TIKKA(M,N)

Marinert grillet kylling biter. Serveres enten med ris eller pommes frittes.

Marinated grilled chicken. Served either with rice or fries.

140,-


TILBEHØR / ACCESSORIES

67. MANGO CHUTNEY


20,-

68. MINT CHUTNEY

20,-

69. LIME PICKLE

20,-

70. RAITA

50,-

71. SALAD

50,-

NANBRØD / BREADS

71. TANDOORI NAN

Gjæret brød.

50,-

72. GARLIC NAN

Gjæret brød med hvitløk.

55,-

73. PESHAWARI NAN

Gjæret brød fylt med kokos, sukker og mandler.

55,-

74. HARAYALI NAN

Gjæret brød fylt med løk og koriander.

55,-

75. TANDOORI ROTI

Ugjæret grov brød bakt i tandoor.

40,-